Camping

Camping ’t Aardbeitje is een ruim opgezette minicamping gelegen op het mooie eiland Walcheren in de provincie Zeeland. Dicht bij de badplaats Oostkapelle vormt camping ’t Aardbeitje het ideale middelpunt voor een heerlijke vakantie. Met de schone stranden van Oostkapelle of Vrouwenpolder op slechts 15 minuutjes fietsen. Liefhebbers van rust, strand en zee komen bij ons ruimschoots aan hun trekken.

 

Waar voorheen bloemkool en aardbeien groeiden liggen nu de 15 kampeerplaatsen van camping ’t Aardbeitje. Door het unieke ontwerp ervaart u ruimte en vrijheid alsof u kampeert in de vrije natuur. Maar dan met het gemak van elektriciteit, drinkwater en rioolaansluiting op elke plaats. Bovendien is op het hele terrein WiFi beschikbaar. Op het grote speelveld staan verschillende speeltoestellen en is voldoende ruimte voor allerlei buitenactiviteiten.

 

Het moderne en schoon sanitairgebouw heeft vloerverwarming zodat het ook tijdens het voor- en naseizoen behaaglijk warm is. De ruime douches zijn voorzien van thermostaatkranen en werken zonder muntjes. Ook is er een aparte ‘babyroom’. Hier kunnen onze kleinste gasten genieten van een ontspannen bad na bijv. een heerlijk dagje strand. Deze ruimte kan tevens als privé wasruimte worden gebruikt.

 

In onze boerderijwinkel  ‘t Groenteschuurtje  kunt u zes dagen per week terecht voor verse vitamientjes en allerlei heerlijkheden uit de streek.

Kortom, een verblijf op camping ’t Aardbeitje staat garant voor een heerlijke en gezonde vakantie dicht bij de Zeeuwse kust.

 

Kijk en klik rustig rond op deze website. Wellicht dat wij u dan een keer in het echt op onze camping mogen verwelkomen.